Hälsokoll på era kostnader: Se snabbt, enkelt och gratis om föreningen betalar för mycket

allabrf.se erbjuder föreningsstyrelser just nu en gratis hälsokoll på föreningens kostnader genom en genomgång av löpande avtal.

– Styrelsen får ett enkelt och lättförståeligt dokument på en A4 där man ser hur mycket pengar som föreningen betalar varje år till sina leverantörer. Genom vår omfattande databas kan föreningen jämföra sina kostnader med andra föreningar i samma storlek och på så sätt se om ni betalar för mycket till era leverantörer säger Fredrik Johansson BRF-ansvarig på allabrf.se.

-De allra flesta styrelser har inte hur mycket tid som helst att lägga ner på föreningsarbetet. Tanken med vår kostnadsgenomgång är att hjälpa styrelsen prioritera var fokus bör ligga, säger allabrf:s VD Hampus Dahlstedt.

Kort om kostnadsgenomgången:

  • Objektiv bedömning av kostnaderna som föreningen betalar
  • Baseras på den senaste tillgängliga årsredovisningen
  • Går igenom 9 löpande kostnader/avtal som föreningen har
  • Se snabbt och enkelt vad ni betalar och om det finns besparingspotential
  • Tips och råd på hur ni sänker kostnaderna
  • Helt gratis för föreningen

Många BRF:er har redan fått sin analys på årets stora Bostadsrättsmässa i Kista. Fick ni inte kostnadsgenomgången på mässan eller var ni inte där kan ni nu få den i efterhand, helt gratis. Mejla till fredrik@allabrf.se för att få er kostnadsgenomgång.

OBSERVERA!
Detta erbjudande är endast för de personer som sitter i styrelsen för sin bostadsrättsförening.