Träffa oss på Bostadsrättsmässan!

Fredagen och lördagen den 17-18 november kommer den årliga bostadsrättsmässan till Kistamässan i Stockholm och vi kommer självklart att vara där! Mässan erbjuder flertalet aktiviteter, seminarier och föreläsningar med BRF:er i fokus. Med andra ord mycket nyttigt inför styrelsearbetet 2018. Nytt för i år är att alla BRF-styrelser som besöker mässan får en gratis ekonomisk analys av föreningen i samband med entrén, utförd av oss.

Vi kommer befinna oss i monter M:22 som ligger vid caféet. Med oss har vi representanter från allabrf.se och vår advokat Christian Senyk. Tillsammans svarar vi på era frågor och funderingar! Få mer information om det gratis-medlemskap vi har, hur ni kan förbättra föreningens ekonomi samt övriga frågor rörande bostadsrättsföreningar.

Vi välkomnar er att hämta en gratis biljett och ta del av allt matnyttigt mässan har att erbjuda.

Vi på allabrf.se ser fram emot att få träffa er!

Klicka här för att hämta er fribiljett: http://bostadsrattsmassan.se/

Vi ses!