allabrf.se lanserar BRF-certifikat för Sveriges bostadsrättsföreningar

Exempel på BRF-certifikat

allabrf.se har analyserat och betygsatt över 15 000 bostadsrättsföreningar sedan 2015. För att sprida kunskap och konsumentnytta lanserar nu allabrf.se ett BRF-certifikat. BRF-certifikatet är ett ensidigt dokument som innehåller allabrf.se övergripande betyg på en bostadsrättsförening. allabrf.se betygssystem har utvecklats av ledande experter inom fastighetsekonomi och scoring metodik och har granskats av oberoende revisorer.

BRF-certifikatet är en kvalitetsstämpel för bostadsrättsföreningar som har god ekonomi. Dokumentet får användas helt fritt av exempelvis mäklare eller styrelsen föreningen. Bostadsrättsföreningar får exempelvis visa upp betyget digitalt på sin hemsida eller i print i exempelvis i en trappuppgång.

– Genom att använda BRF-certifikatet vid en försäljning kan mäklare ge trygghet till spekulanter och hänvisa frågor om bostadsrättsföreningens ekonomi till våra BRF-experter, säger Hampus Dahlstedt VD och grundare allabrf.se

BRF-certifikatet kan enkelt laddas hem genom att först söka upp bostadsrättsföreningen via allarbrf.se och därefter ladda hem ”Betygscertifikat” via sektionen ”Dokument och länkar”. För att kunna erbjuda ett certifikat krävs att ett godkänt bokslut finns för bostadsrättsföreningen.