Skatteverket: allabrf.se’s BRF-analys är avdragsgill i samband med lägenhetsförsäljning

allabrf.se BRF-analys är att likna med en besiktning eller en värdering av en bostad. Skatteverket har i ett skriftligt utlåtande fastslagit att kostnaden för allabrf.se konsumentprodukt , BRF-analys, är en avdragsgill kostnad i samband med lägenhetsförsäljning.

allabrf.se har Sveriges största databas med ekonomisk information om bostadsrättsföreningar. Under slutet av 2015 lanserades en helt unik konsumentprodukt, BRF-analys, som innehåller värdefull information för spekulanter om en bostadsrättsförening. Rapporten består av ett cirka 10-sidigt dokument som granskar följande sex områden:

  1. Föreningsfakta
  2. Ekonomi
  3. Fastigheter
  4. Slutpriser
  5. Mäklare
  6. Styrelse

– Det är väldigt roligt att Skatteverket gör denna tolkning. Vi ser det som en kvalitetsstämpel på att vi har lyckats utveckla en unik konsumentprodukt som behövs i samband med överlåtelse av bostadsrätter, säger Hampus Dahlstedt, medgrundare allabrf.se

Genom att beställa en BRF-analys med detaljerad information om respektive nyckeltal kan man få en helhetsbild över ekonomin i föreningen. Rapporterna köps online på allabrf.se för 129 kronor per bostadsrättsförening och levereras direkt till kunden i en PDF-fil. För bospekulanter som är intresserade av flera bostadsrättsföreningar går det att få obegränsat antal BRF-analyser under en månad för 349 kronor.