allabrf.se lanserar utökad BRF-analys för privatpersoner

Idag lanserar allabrf.se en ny tjänst för spekulanter och boende i bostadsrättsföreningar. För 89 kronor kan man beställa en rapport som innehåller allt en spekulant eller boende behöver för att granska och jämföra bostadsrättsföreningar.

allabrf.se har Sveriges största databas med ekonomisk information, fastighetsdata, slutpriser, mäklarinformation och kontaktuppgifter om ca 29500 bostadsrättsföreningar. Nu kan privatpersoner beställa en BRF-analys och ta del av djupet av informationen i databasen. Rapporten består av ett cirka 10-sidigt dokument som granskar följande sex områden:

  1. Föreningsfakta
  2. Ekonomi
  3. Fastigheter
  4. Slutpriser
  5. Mäklare
  6. Styrelse

Genom att samla all relevant information i en rapport kan allabrf.se erbjuda ett komplett beslutsunderlag för bostadsspekulanter, boende eller andra intressenter som vill veta mer bostadsrättsföreningar.

”Aldrig tidigare har det varit enklare för privatpersoner att jämföra och analysera bostadsrättsföreningar. Vi erbjuder en komplett produkt som fokuserar på ekonomin i föreningen, men som också innehåller annan relevant information, t.e.x  fastighetsdata, slutpriser och mäklarinformation”, säger Hampus Dahlstedt, VD och medgrundare av allabrf.se

Den ekonomiska analysen är dock i fokus. allabrf.se har tidigare under hösten börjat betygsätta bostadsrättsföreningar baserat på sex viktiga nyckeltal. I den utökade BRF-analysen finns detaljerad information om respektive nyckeltal. Det sammanfattade betyget för en specifik bostadsrättsförening förklaras därmed på ett logiskt och enkelt vis i rapporten.

Vid lanseringen kan allabrf.se erbjuda en BRF-analys för ca 9000 bostadsrättsföreningar i Sverige. Hundratals föreningar adderas varje månad. Rapporterna köps online på allabrf.se och levereras direkt till kunden i en PDF-fil.

BRF-analysen finns nu tillgänglig för privatpersoner enligt följande prismodell:

  • 1 analys 89 kronor inkl. moms
  • 3 analyser 199 kronor inkl. moms
  • 30 dagar obegränsat antal analyser 299 kronor inkl. moms

Inom kort kommer ett erbjudande till mäklare, revisorer, förvaltare och andra företag lanseras.