allabrf.se lanserar unik tjänst för att söka, analysera och jämföra bostadsrättsföreningar

Idag lanserar allabrf.se Sveriges främsta tjänst för att söka, analysera och jämföra bostadsrättsföreningar. Tjänsten erbjuder privatpersoner och företag en unik källa till ekonomisk information, kontaktuppgifter och fastighetsdata om bostadsrättsföreningar.

– Efter att ha köpt och sålt ett antal bostadsrätter insåg vi att det saknas en tillförlitlig informationskälla om bostadsrättsföreningar. Dessutom är informationen i årsredovisningar ofta bristfällig och svår att förstå. allabrf.se ger trygghet åt bostadsspekulanter i deras kanske livs största affär, säger Hampus Dahlstedt, VD.

allabrf.se har under ett år byggt upp Sveriges största databas med ekonomisk information, kontaktuppgifter och fastighetsdata om ca 29500 bostadsrättsföreningar. Varje månad uppdateras ca 4500 bostadsrättsföreningar med aktuell information, t.ex. nyckeltal, årsredovisningar, styrelseledamöter och försäljningar.

Tjänsten är helt unik med att kunna erbjuda sökning och analys av bostadsrättsföreningars ekonomiska nyckeltal, t.ex. avgift per kvadratmeter och lån per kvadratmeter. Informationen presenteras i ett enkelt och intuitivt användargränssnitt. För privatpersoner är allabrf.se gratis, medan företag betalar en årlig abonnemangskostnad för att få tillgång till mer avancerade sök- och analysfunktioner.

– Boende och spekulanter kan nu snabbt analysera hur ‘solid’ en bostadsrättsförening faktiskt är, och enkelt jämföra nyckeltal med grannfastigheten eller genomsnittet i kommunen, säger Hampus Dahlstedt, VD.

Tjänsten kommer successivt vidareutvecklas för att adressera behov från olika användargrupper, t.ex. mäklare, styrelser, banker, revisorer och media. Visionen är att skapa en gemensam plattform för Sveriges bostadsrättsföreningar som samlar information, kunskap och intressenter.